rss search

˝ANTONIO, VRRRRRRRRUĆE MI JE!˝

line

E baš je zakuhalo, svima, a debelim ljudima je još deset puta gore.
Kako stvari za sada stoje, podbacila sam. Još sam uvijek na mrtvoj točki. Debeljuca. Po horoskopu, zanimanju, spolu i orijentaciji. A negdje mi je u primozgu ostala informacija da što si stariji sve teže mršaviš. Onda će kod mene biti sad il nikad. Očito. Ne mogu se disciplinirati s hranom. To je uvijek bilo najteže, ali nekad sam uspijevala. Čini mi se da je bilo puno lakše dok sam se hranila nezdravo, izbacila bih nezdravu hranu i to je bilo dovoljno. Sad se uglavnom hranim zdravo pa je sve dozvoljeno. Pa pojedem svega triput više nego što trebam…što? Pa ne jedem više čokoladu nakon ručka! Sad pojedem kilogram suhog voća! Baš sam si to pametno posložila, zar ne…?
Lagano sam demoralizirana, moram priznati, uvijek je najgore ući u ljeto debeo. Znojiš se prekomjerno, otičeš, teško ti je, teško dišeš i nema odjeće za skrivanje “oblina”.
Dosta smo ove zime bili i bolesni svi doma pa sam imala dvije veće pauze u vježbanju. Čim prestaneš vježbati trenutno počneš osjećati stare boljke i tegobe. Prestati vježbati je nešto najgore što možeš učiniti za sebe. A uglavnom se ljeti prestaje vježbati…kao, puno ćemo plivati…puno ćemo boraviti vani…da, vani kraj roštilja, s punim tanjurom mesine i hektolitrima ledene pive…mmmm….to je baš DOBAR razlog za prestanak vježbanja.
Čak sam pomislila da bi me možda jedna od onih sektaških grupa za mršavljenje možda uspjela prisiliti da prestanem jesti. Možda je jedini lijek da me negdje zatvore i puste da gladujem. Eh, kad bi se dala začepiti usta…vjerojatno bih tada projela na guzicu!
I tako…vruće je i bit će sve vrućije, a meni je teško jer sam teška, najbolje se osjećam u moru jer ne osjećam i ne vidim svoju težinu, kralježnica odahne, noge odahnu, cijelo mi tijelo uživa u bestežinskom stanju. I onda se sjetim da ima ljudi kojima je stalno tako. Šmrc. I ja želim biti jedna od njih…Napišite odgovor