rss search

50 NIJANSI CADILLACA

line

Danas sam prevarila muža na sado-mazo krevetu s raznim dodacima za ruke, noge i ne znam ni sama što sve…i to s nabildanim dvadesetogodišnjakom…i nisam to sanjala…dogodilo se…
Dobro, 99,99 posto ljudi bi reklo da to nije prevara, ali osjećaj je orgazmički i više od toga, osjećaj je jednostavno – nenadjebiv.
Dakle krevet zapravo nije baš krevet nego sprava za vježbanje, Cadillac (a nije ni auto), nabildani frajer je trener koji me zapravo nije mazio nego gazio i nije mi šaptao prostote nego je moju guzičetinu nazvao jednostavno – gluteusom (kad to isto kaže u grupi mršavoj susedi na strunjači dobiješ zapravo dobar osjećaj ko da tvoj gluteus ne pliva u oceanu masti i narančine kore već je jednostavno – gluteus, baš poput njenog), a balvane na kojima pokušavam balansirati na jednoj nozi s nekim rekvizitom koji je izmišljen samo kako bi mi to otežao – kvadricepsima. Dok tako balansiram i gledam se u velikom ogledalu (iako sam u zadnjem redu u grupi nitko nije dovoljno širok da me prekrije) čujem svoj kvadriceps kako psuje sve kolačiće koje sam pojela i njemu u inat postala debela jer on sad skviči pod tom težinom i nastoji držati tih devedesetak kilograma u ravnoteži. No vratimo se nabildanom frajeru i Cadillacu. Bio je to takozvani individualni sat, onakav gdje nema muljanja, kompenzacije i odmaranja na strunjači kad napraviš pet umjesto petnaest ponavljanja jer instruktor pokazuje nekom drugom kako pravilno izvesti vježbu. Dakle pričamo o REAL THING. Ako do tad niste imali priliku shvatiti, na individualnom satu itekako shvatite koliko je teže i učinkovitije napraviti vježbu ispravno. Tome služi trener koji te nateže i rasteže u svim nemogućim pozama, dostojnih Christiana Greya, definitivno dostojnih…i razbudi ti sve mišiće, do mišića na malom prstu lijeve noge! Ne postoji? Ako ne postoji on će ga stvoriti! Ja definitivno nisam bila svjesna gdje sve imamo mišiće dok nisam imala ovo iskustvo. Trenerov kažiprst je dovoljan da te natjera da napraviš vježbu ispravno jer, ponekad je zaista riječ samo o položaju glave, lakta, koljena ili stopala.
Ono kad ti pomakne lakat i ti prostenješ:
“Ooo daaaa…!”
Što u prijevodu znači:
“Sad osjećam taj mišić koji si mi na početku vježbe rekao da bi trebao raditi u ovoj vježbi”.
Svako toliko te kulturno upita i jesi li živa, probala sam oba odgovora i na oba te čeka ista sudbina – još više vježbanja, ali zato smo i tu, zar ne?
Kad stvarno pomislim da sam mrtva i da više ne ide počinje blaženo istezanje, ona slatka, peckajuća i opuštajuća bol, a za sam kraj, na individualnom satu, masaža…ufff…živio tko je izmislio individualne satove!
Iznenađujuće, nakon svega toga, potpuno sam spremna za novu turu, najradije bih rekla “ajmo sada sve ispočetka” (proklete žene, nezasitne smo, jel da??).
Dođem doma, pucam od energije, a obično bi navečer uspavala maloga i zahrkala skupa s njim, vrlo često i u odjeći i šminki, neopranih zubi…sada bih skakala, trčala, boksala vreću…bilo što…samo daj da mišići rade! Ostajem budna dulje nego obično, kvalitetno provedem dio noći s mužem (na njegovo veliko zadovoljstvo) i dižem se u pet i trideset opet puna energije! Dođem na posao i oduševljeno konstatiram da mi guzica “radi”, pokušavam kolegi objasniti:
“Znaš ono, dok hodam, imam mišiće u guzici i oni rade…?!”
Sreća da me čovjek poznaje pa mu moje oduševljenje “probuđenim gluteusima” nije čudno ni strano.
Moja mama ima šezdeset i kusur godina, a izgleda kao da joj je četrdeset pet. Često neke aktivnosti oko kuće prepuštam njoj jer ih ja ne mogu (!!!) napraviti. Kad je pitaju za tajnu njene vitalnosti uvijek odgovara – kretanje, vježbanje. Ja imam niz pravih i još jedan niz umišljenih boljki i vježbanje djeluje na sve. Osjećam se vrhunski. Osjećam se kao nikad prije. Vježbanje liječi: glavobolju, sinuse, začepljen nos, depresiju, anksioznost, nesanicu, lošu probavu, kralježnicu, tlak, kolesterol i još cijeli niz svega što možete zamisliti. I nije teško jer je zarazno. Ovisnost o hrani može se zamijeniti ovisnosti o vježbanju i brijem da vam ova druga ne može naškoditi.
Vježbanje liječi bijes, tugu, ljutnju, svađe i mobbing. Vježbanje pokreće um i tijelo.
I tako ja sjedim u autu i osluškujem svu tu silu mišića kako zadovoljno podrhtava. Ne postoji mjesto gdje bih radije bila tih sat vremena u danu. Čisto i potpuno zadovoljstvo. Boli ugodno, boli jer hoće još. Dođem doma s osmjehom od uha do uha i kažem oduševljeno mužu:
“Danas sam te prevarila na sado-mazo krevetu s nabildanim dvadesetogodišnjakom! I bilo je presavršeno!”
A on odgovara:
“Super! Ideš i sutra??”Napišite odgovor