rss search

ČAROBNA DVOJKA

line ČAROBNA DVOJKA

2 kilograma u tjedan dana su mali korak za čovječanstvo, a velik za mene. To me je toliko razveselilo u petak da sam htjela vrištati i skakati od sreće pa sam to i napravila. Sretna bih bila s 1 kilogramom na tjedan, dva su jack pot! E sad samo da ne bi na kraju ovog tjedna bila 3 u plusu, jer i to se znalo događati.
Hard core tjedan se isplatio u svakom pogledu.
Jutros sam mamurna od spavanja i misli krenula na posao i na jednom od kružnih tokova (znate da je sad to u modi? Nekad, kad si rekao “na kružnom toku” se točno znalo gdje je to jer je bio samo jedan, a danas ih ima više nego semafora) nisam znala na koji izlaz trebam izaći, instinkt me vodio u Sunset. U 7 ujutro. Ostatak puta sam zamišljala kako se istežem, pumpam, zatežem i pregibam. Osjećaj je bio vrhunski iako je vježbanje bilo samo u mislima.
“Kako bi mi sad lego jedan trening!” Vapila sam.
U subotu nisam mogla ispružiti ruke, imala sam žestoku upalu bicepsa, opasno je boljelo, ali uvijek bi rado mijenjala onaj mlohavi, mlitavi osjećaj slabosti za ovu bol.
Prekrasno je vrijeme i svi bi radije, kažu, vježbali na otvorenom. Meni zatvoren prostor ne smeta kad idem vježbati, možda mi je i draže da me ništa ne ometa tako da se mogu koncentrirati na ono što radim. Vani bi bilo – ptičica, travčica, promatrači u šetnji s djecom i psom koji te gledaju kao da gol izvodiš Pozdrav Suncu ili Pet Tibetanaca, prejako/preslabo sunce, vjetar/nevjetar, itd… odradim trening pa se družim s prirodom, dani su sve dulji i sve je toplije, stigne se. Barem ja tako mislim, ali rado ću isprobati pa napisati iskustvo iz prve ruke.
U Sunsetu mi doslovno vade mast. Idemo 2 po 2 kilograma barem do 22! Samo jako!Napišite odgovor