rss search

GIRLS TALK

line GIRLS TALK

(Cura s posvađanim stopalima)
Nakon dva dana fiskaliziranja svega i “samo jako” mantranja došao je napokon dan da se veselim Kegelovim vježbama i anticelulitnoj masaži. Bilo nas je tri u grupi i sve smo tri bile razbijene svaka na svoj način i zbog svojih razloga no nismo dopustile da nas ti razlozi spriječe da dođemo na trening. Pa makar i razbijene. That’s the spirit! Lara Croft se transformirala u nježnu Angelinu Jolie i, poput brižne majke svoje usvojene dječice, lagano nas povela kroz blagotvoran trening. Trening tijekom kojeg sam se transformirala iz mrzovoljne, pogrbljene babe u zadovoljnu, veselu i potpuno zdravu ženu! Ma šta ženu! Djevojku!
Tijekom treninga vodile smo opuštajući, “ženski” razgovor. Ne, to ne znači da smo tračale! Muškarci su po tom pitanju daleko napredniji od žena. Mi smo vodile konstruktivan razgovor o našim nogama i guzicama i (ne)čišćenju i popodnevnim siestama i svemu ostalom što je ženama bitno. Osim o kuhanju i djeci. O tome pričaš sa svekrvom. To su “sigurne” teme, tu se rijetko kad možeš zaboraviti i bubnuti neku glupost zbog koje će te se sveki odreći! Pitaj je za savjete o kuhanju, hvali njena jela i pričaj joj stvari o djeci kojima se može hvaliti susjedama na jutarnjim kavama. A s curama pričaj o svemu ostalom. Angie nas je slušala, komentirala, masirala, ispravljala, bila je sa sve tri istovremeno i svakoj dala baš ono što je trebala. Bilo je simpatično što je svaka od nas imala vremena uvidjeti svoje slabosti. Tako je jedna curka skužila da ima posvađana stopala, jednostavno se nisu htjela spojiti jedno uz drugo. Eto, i toga ima!
Cure imaju vibru, ma koliko skakale jedna drugoj u oči i međusobno se rijetko kad glasno podržavale, kad se nađe dobro žensko društvo stvara se dobra energija, pregršt dobre energije.
Bolja od one na nogometnim utakmicama ili u ringu. Girlz power!Napišite odgovor