rss search

Javna tribina ˝Prirodni pristup menopauzi i andropauzi˝ -16.05.2019.

line Javna tribina ˝Prirodni pristup menopauzi i andropauzi˝ -16.05.2019.

16.05.2019. od 17-19.30 h u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula, Kandlerova 39 organiziramo u suradnji s poliklinikom Nikša Drinković iz Zagreba treću besplatnu javnu tribinu za sve zainteresirane s ciljem promocije zdravlja i vitalnosti počevši od srednjih godina pa nadalje.

˝Prirodni pristup menopauzi i andropauzi˝

Tribinom razbijamo tabue, predstavljamo multidisciplinarni pristup ovoj temi, educiramo, osvještavamo i nudimo rješenja i preporuke za kvalitetan i sretniji život u srednjim godinama.

Tema je to koja se tiče svih i nitko ju ne bi trebao zanemarivati, jer su tegobe koje se pripisuju menopauzi i andropauzi, kao glasnicima srednje dobi, zapravo prvenstveno stanja potrošenosti i iscrpljenosti organizma te se mogu javiti i preuranjeno.

Predavači na tribini imaju dugogodišnje iskustvo s pacijentima i klijentima te će predstaviti svoje iskustvene rezultate, razmišljanja, ali i istraživanja kako bi pružili korisne informacije primjenjive u praksi. Stručnjaci će se usmjeriti na važnost razumijevanja pojedinih simptoma, a time educirati kako prevenirati tegobe menopauze i andropauze. Za one kod kojih simptomi već godinama postoje pričati će se o cjelovitim preporukama koje nisu usmjerene samo na lijekove i praćenje krvnoga tlaka.

Cilj nam je zajednički osvijestiti probleme današnjeg društva te promovirati zdravlje i vitalnost komunicirajući bez zadrške i straha o prirodnim rješenjima i preporukama za sretan život u srednjim godinama.Napišite odgovor