rss search

KOBASICE vs. HERBALIFE

line

Sad mi je napokon jasno na što me podsjeća trening na TRX-u! Na Cirkus!
Ono kad Grey pokaže vježbu pa primi TRX jednom rukom i njiše se lijevo-desno dok nas sve iskontrolira pa kad ga pusti i zuji među nama sa štopericom, bodri, viče, malo nas mazi pa malo gazi…baš poput krotitelja velikih mačaka. Velikih, uspavanih mačaka koje su, ograničene zidovima kaveza zaboravile trčati, loviti, penjati se pa i režati…znaju još jedino cviliti. Cviliti, dahtati, stenjati…smijali smo se sinoć jedni drugima, ali bili smo borbeni i poslušni. Vježbe su bile naizgled jednostavne i nešto što bez problema možete i kod kuće raditi, ali pitam vas…jel bi se vi ikad natjerali napraviti tri ili pet puta po 20 sekundi čučnjeva?? Ja niti to, a kamoli ostatak treninga.
Kad smo trčkarali gore-dolje u ritmu glazbe pomislila sam kako mu nedostaje još jedino onaj veliki bič da pucne s njim po podu ili zraku kad trebamo promijeniti smjer.
Vesela je atmosfera uvijek u Sunsetu i zato se volimo tamo družiti. Zdrav tim i zdravi odnosi jednako zdraviji klijenti! Jer svi mi dođemo tamo s nekim boljkama i demonima kojih se pokušavamo riješiti. Naši voljeni instruktori su i plemeniti i uvijek spremni pomoći oko svega pa tako i oko viška klope. Ako ste na dijeti, a netko vam donese čokoladu, kolače, pršuta ili kobasica slobodno se možete toga riješiti u Sunsetu (i u slučaju da ste isto već pojeli i u slučaju da niste). A čula sam i dobru foru, ako trebate opravdanje za prejedanje samo recite “Radim na masi!” – tako se to stručno kaže. E pa ja već duuuugi niz godina radim uspješno na masi, a sad ću dugi niz godina raditi na odmas(šč)ivanju.
Naši instruktori su veseli, zdravi, zgodni i simpatični zato što jedu kobasice i čokolade, a oni koji jedu samo Herbalife su samo zgodni. Točka. Ali to opet nije zbog Herbalifea nego zbog dugogodišnjeg bavljenja sportom i zdrave prehrane. Nema čarobnog napitka za mršavljenje. Točka. Been there, done that.
Pitaju me drugi vježbači kako mi se da dolaziti svaki dan i vježbati toliko…a ja se pitam kako se njima ne da?? Ili jednostavno kažem – “Pa pogledaj me?!”. Da, na meni se definitivno vidi da mi je to potrebno, sva dodatna pitanja su suvišna. Trenutno sam u fazi kad željno iščekujem svaki trening i to kad se osjećam najumornije i najjadnije najviše jer znam da će me trening dignuti. Ne trebate bacati hrpu love ni trovati se koječime samo trebate željeti biti zdravi, snažni, veseli ili, ako baš hoćete – mršavi.


1 komentar

line
  1. Also, be aware that if you are going in to any of the pyramids or temples where cameras are not allowed that you should leave it with somebody else and take turns going inside. Many of the police will tell you that you can’t take the camera inside and that you must give it to them. You then have to pay them to get it back.

    line

Napišite odgovor