rss search

Preporuke

Body tehnika

line

Trening za razvoj snage, fleksibilnosti, kondicije, pravilnog držanja, disanja, svjesnosti, opuštanja i energizacije tijela. Rad u kontroliranim grupama od 8 vježbača.

Body tehnika je nova, jedinstvena, licencirana holistička kineziološka aktivnost koju je unazad 10 godina osmislila i znanstveno-stručnim radom potvrdila magistra Ana-Marija Jagodić Rukavina iz Zagreba. Sve vježbe body tehnike su terapeutske, a izvorište im je u klasičnom pilatesu, kineziterapiji, gimnastici, plesu i jogi, ali su opet potpuno drugačije od svega do sada viđenog.

Ovim programom vježbanja, u grupi od 8 vježbača, ćete u samo 45 minuta učinkovito djelovati na sve komponente zdravstvenog fitnesa (propisane od WHO) snagu, fleksibilnost, ravnotežu, kondiciju, a zbog veće kalorijske potrošnje i na tjelesni sastav.

Body tehnika koristi sve položaje tijela u prostoru, ima viši intenzitet i dinamiku vježbanja, dinamičnije i prirodnije disanje, preko 2500 vježbi, zabavne i raznovrsne treninge jer koristi preko 20 različitih rekvizita te različite metode i oblike rada (u parovima, kružni, stanični i sl.).