rss search

Preporuke

Individualni trening body tehnike i u paru

line

INDIVIDUALNI TRENING BODY TEHNIKE – Nemate vremena i iskustva u vježbanju, imate zdravstvenih ograničenja, bolove (u kralježnici, kukovima, koljenima, ramenima), visok krvni tlak, frakturu, iščašenje, artritis, osteoporozu, bolest živčano-mišićnog sustava, invaliditet, problem viška kilograma ili sportsku ozljedu ovaj program vježbanja će vas na siguran način dovesti do rezultata i vratiti vam život bez boli i ograničenja.

Kroz samo nekoliko individualnih treninga ili u paru koji traju sat vremena, upoznati ćete svoje tijelo i način na koje ono funkcionira kroz vježbu i u svakodnevnim aktivnostima. Smanjit ćete bolove, osjetiti i vidjeti prve rezultate, osvijestiti svoj hod, držanje i funkcionalnost pokreta u vježbama, a na kraju sata biti ćete opušteni masažom i pasivno- manipulativnim istezanjem.

Vježbanjem body tehnike svoje tijelo tretirate holistički, kao nedjeljivu i integriranu cjelinu jer ono to i jest. Naše tijelo u svakodnevnom životu djeluje, osjeća, živi i radi kao spoj svih tjelesnih sustava i vježbanjem se moraju poštovati ta pravila.