rss search

Preporuke

Programi

line

IMG_9564

Programi Body tehnike

BODY TEHNIKA – licencirani program vježbanja, u franšiznom studiju Pula, koji cjelovito utječe na razvoj snage, fleksibilnosti i kondicije te pravilno držanje, disanje, osvještavanje, opuštanje i energizaciju tijela. Rad je organiziran u kontroliranim grupama do 9 vježbača. Više na PBS programi.

KOREKTIVNA BODY TEHNIKA – kineziterapijski program body tehnike za starije osobe i sve koji trebaju korektivni pristup u vježbanju. Više na PBS programi.

BODY TEHNIKA ZA TRUDNICE – pilates body tehnika prilagođena svim specifičnostima trudnoće i poroda. Više na PBS Programi.

BODY TEHNIKA ZA MUŠKARCE – trening koji poštuje sve specifičnosti građe muškog tijela, a usmjeren je na razvoj izdržljivosti, snage, fleksibilnosti i ravnoteže te kardio-respiratornog sustava. Više na PBS Programi.

PBS JUNIOR KOREKTIVNA BODY TEHNIKA – program vježbanja za djecu od 6-16 godina.Više na PBS Programi.

CILJANI TERAPEUTSKI PROGRAM 30-minutni program vježbanja namijenjen svima koji žele na pravilan način i uz asistenciju provoditi zadane vježbe od liječnika specijaliste fizijatra, pripremiti muskulaturu za operativni zahvat, naučiti body tehniku, osvijestiti svoje tijelo za nastavak vježbanja kod kuće ili u grupi i za obogatiti svoju uobičajenu rutinu vježbanja. Više na PBS Programi.

BODY TEHNIKA U MALOJ GRUPI – vježbanje u grupi od 3 ili 4 vježbača s individualno prilagođenim programom za mršavljenje, rekreaciju ili terapiju. Više na PBS Programi.

PAIN RELIEF BODY TEHNIKA  – grupni program posebno prilagođen različitim ograničenjima i bolnim stanjima. Za otpuštanje, rješavanje i razmijevanje boli, reprogramiranje tjelesnih sustava, učenje novih i učinkovitijih obrazaca pokreta i kretanja te povratak ravnoteži, učinkovitosti i ispunjenom životu kroz funkcionalno tijelo.  Više na PBS Programi.

INDIVIDUALNI TRENING BODY TEHNIKE ILI U PARU – nemate vremena i iskustva u vježbanju, imate zdravstvenih ograničenja, bolove (u kralježnici, kukovima, koljenima, ramenima), visok krvni tlak, frakturu, iščašenje, artritis, osteoporozu, bolest živčano-mišićnog sustava, invaliditet, problem viška kilograma, sportsku ozljedu ili jednostavno želite svu pažnju za sebe, ovaj program vježbanja će vas na siguran način dovesti do rezultata i života bez boli i ograničenja. Više na PBS Programi.

Ostali programi Sunset centra

BODY SPINNING/ TRAMPOLINE– grupni program vježbanja  za ljubitelje tramoplina ili vožnje biciklom,  kojim ćete za zimskih mjeseci moći sačuvati ali i unaprijediti svoje sposobnosti kardio- respiratornog sustava te zbog specifične metode i raznovrsnosti rada povećati snagu, fleksibilnost i ravnotežu posebno osmišljenim body vježbama s različitim rekvizitima.

TRX SUSPENSION TRENING – grupni program vježbanja rekvizitom koji je nastao iz potrebe i kao sredstvo vrhunske fizičke pripreme američkih vojnih postrojbi, ali zbog velike efikasnosti i različitih mogućnosti primjene postaje glavnim trenažerom vrhunskim sportašima,a nalazi primjenu u rekreaciji i rehabilitaciji.

KONDICIJSKI KRUŽNI TRENING – trening koji će Vam zbog specifične kružne metode rada osigurati individualno doziranje opterećenja, redukciju tjelesne težine, oblikovanje tijela, razvoj najvažnijih motoričkih sposobnosti, zabavu, visoku motivaciju i raznovrsnost bez obzira na Vaše trenutno inicijalno stanje.

GRAVITY – program koji koristi rekvizit sličan padobranu- ljuljački sa šest hvataljki i visi sa stopa, a došao je sa Balija. Posebnost ovog rekvizita i vježbanja na njemu su četiri nestabilne točke oslonca tijela kao i mogućnost  da cijelo tijelo bude u zraku, zauzme horizontalan, vertikalan ili inverzivni položaj. Osim razvoja snage, fleksibilnosti, ravnoteže i kondicije zbog antigravitacijskog položaja smanjuje napotost, bolove i spazam u zglobovima i mišićima, omogućuje trakciju kralježnice, te povećava protok krvi i limfe za 30-50%.

Ostale ponude Sunset centra

THAI YOGA MASAŽA – tradicionalna tajlandska tehnika bliska yogi i drugim orijentalnim akupresurnim tehnikama…

POSTURALNA ANALIZA – je temelj na kojem gradimo trenažni program. Namijenjena je profesionalcima,  rekreativcima, u rehabilitaciji, u prevenciji, mladima, tinejdžerima…

kontakt i lokacija | raspored treninga | cjenik