rss search

PRVI PUT

line PRVI PUT

“I never wanted more until I met you”
50 Shades of Grey

Nema do prvog puta. I pri tom ne mislim samo na “ono” nego na sve “prve pute”. Kada nešto iskušavaš po prvi put nemaš očekivanja, nema pripreme, nema ničeg poznatog za što bi se uhvatio. Sve što radiš po prvi put jednako je tapkanju u mraku – možeš naletjeti na krzneni tepih, posut laticama ruža ili bubnut glavom o rub stola. Prvi put je najbolje. Zbog elementa iznenađenja, adrenalina, straha ili slatkog iščekivanja nepoznatog i blaženog prepuštanja trenutku.
Moj prvi put s Greyem je bilo ekstatičko iskustvo. I, prema iskustvima drugih vježbača, nisam jedina i nije to tako samo s njim. Svatko tko proba individualni sat, slučajno ili namjerno (namjerno je kad si “naručiš” individualni sat, a slučajno kad nitko osim tebe ne dođe na grupu – tako sam ja to probala i hvala svima koji nisu došli jer bih inače vjerojatno još i danas bila “djevica”!), izlaze iz dvorane lebdeći na oblaku zadovoljstva i s čvrstim uvjerenjem da žele to uvijek i stalno.
Kad sam bila klinka i kad su me počeli pucat hormoni istovremeno sam žedno iščekivala i strahovito se bojala “prvog puta” jer sam osjećala da će mi se toliko svidjeti da ću to previše htjeti. I tako je i bilo. Ali kad se prakticira odgovorno i kvalitetno seks je iznimno zdrav za dušu i tijelo tako da sam prestala strahovati od pojačanog apetita.
Nikad ne bih rekla da će i s vježbanjem biti tako jer u vrhuncu vježbe nema orgazma nego strahovite boli i napora, ali orgazam je sve ono što slijedi poslije i sve one blagodati koje te čekaju svakodnevno, u življenju života bez tegoba koje nosi nekretanje i prekomjerna težina.
Sad uživam u tim blagodatima, ali pomalo mi nedostaje ono ekstatičko iskustvo prvog puta, rado ga se sjećam, recimo to tako.
Cadillac, intenziviranje svakog pokreta uz pomoć trenera i buđenje uspavanog tijela i onih dijelova u dubini koji možda i nikad nisu ništa radili. To jednostavno ne možeš i ne znaš sam. Istezanje i blagotvorna masaža na kraju. Ekstaza. Kraj. Hoću još toga!
Dakle, svi vi koji još niste probali, ne oklijevajte, jer sve što mislite da jest i da znate o individualnom treningu nije i ne znate. To vam je isto kao i odgoj djeteta. Toliko ste pametovali, a kad ste napokon dobili dijete shvatili ste da zapravo ništa ne znate.
I da…uživajte u svakoj sekundi prvoga puta.Napišite odgovor