rss search

Sunset centar 2018/2019.

line Sunset centar 2018/2019.

Sunset centar u 2018./2019. godini

Iz godine u godinu kraj ljeta označava novi početak; školske godine, poslovnog ciklusa, osobnih promjena, odluka ili nastavak svega što su vrućine i godišnji odmori nakratko prekinuli. U svemu što se “mora” obaviti, brige o drugima i njihovim potrebama uspijete li misliti na sebe, na svoje želje, čežnje i potrebe svoga tijela, zdravlje? Ili vam silne obaveze uvijek iznova budu okidači nezadovoljstva i stresa te posljedično slabe vaš imunitet, uzrokuju hormonalne disbalanse, zastoj limfe, lošu cirkulciju i disanje, grčenje mišića te pojavu boli i bolesti?

Možda vam ove riječi pomognu, možda ćete ih čuti i shvatiti da ste Vi važni i da trebate promjenu, a možda pak neće biti pravo vrijeme za nju. No važno je započeti promišljati o svemu i dozvoliti prirodi u nama i oko nas da nam pokažu pravo vrijeme i pravi put.

Naš centar izlazi iz četrnaesete i ulazi u petnaestu godinu rada. I kod nas su neki ciklusi završili, a novi se otvaraju. Mijenjali smo se, rasli i razvijali, pronašli put da budemo najbolji sebi i vama te smo ga pretočili u programe koji će biti jedinstveni, maksimalno stručni, edukativni, u sigurnim uvjetima, kontroliranim malim grupama ili individualni, prilagođeni vašim trenutnim mogućnostima i/ili ograničenjima, ali usmjereni na veliki napredak, bolji osjećaj sebe i svoga tijela, kvalitetniji život, te kao pomoć vašem cjelokupnom psiho- fizičkom zdravlju.

Kod nas ne postoji dijagnoza, stanje, bolest ili oštećenje koje ne možemo olakšati i poboljšati. Svatko od vas sa svojim jedinstvenim potrebama i željama za nas predstavlja veselje i motivaciju da zajedno istražujemo, dolazimo do rezultata i napredujemo. Godine, dijagnoze, nalazi, ograničenja, sposobosti ili spol nam nisu važni jer smo stručni, u stalnom procesu edukacije, istraživanja i sticanja novih znanja koja grade naš cjelovit, integriran i holostički pristup čovjeku!

Za sve informacije, upite ili konzultacije slobodno nam se javite od 27.8.2018. na naš mail, facebook stranicu, massenger ili telefon 098-96 98-455.


1 komentar

line
 1. Katarina

  Pozdrav,
  nakon druge trudnoce nikako ne mogu skinut trbuh,dio problema je visak koze a dio problema je sta imam diastasis recti i ne znam koje vjezbe mogu raditi bez da pogorsam stanje, pa ne vjezbam. Da li imate iskustva sa time, i ako da kakve vjezbe i kakav program bi kod vas mogla raditi?
  Hvala,
  Katarina Basanic Green

  line

Napišite odgovor