rss search

Preporuke

knjiga utisaka

line
...
(27)
>
(27) Mladen Jergović
30.10.2017. 19:12:27

Supruga i ja počeli smo s individualnim vježbama kod Morene prije nešto više od mjesec dana, i možemo reći da nam je to jednstavno preporodilo život. Što je bitno? Nevjerojatna energija kojom Morena pristupa treninzima, njezino potpuno i temeljito poznavanje ljudske anatomije, njezina inventivnost u prilagođavanju vježbi osobnostima klijenata, njezina točnost i profesionalizam, i konačno gotovo opsesivnost u čistoći i prozračenosti prostora u Sunset Centru.
Ukratko, ukoliko vam je stalo živjeti ljepše i kvalitetnije, odvojite djelić vremena i provedite ga na ovom mjestu.

(26) Breda
21.05.2017. 14:30:38

Dugi period tjelesne neaktivnosti, sjedenje tokom radnog dana te stres pouzročile su da više ne kontroliram svoje tijelo koliko bih to voljela, što mi je kao osobi koja se nekada intenzivno bavila tjelesnom aktivnošću i pokretom jako smetalo. Nakon preseljenja u Pulu, tražila sam nešto što bi bilo slično pilatesu, ali dinamičnije i raznovrsnije. Upravo to sam našla u Sunset centru. Nakon mjesec dana vježbanja body tehnike počinjem se opet osjećati "u svojoj koži". Puno pažnje posvećuje se osvješćivanju pojedinih dijelova tijela i balansiranju tijela pri izvođenju vježbi što dugoročno znači puno veću samosvjest u svakodnevnom životu i ravnotežu duha. Tijelo mi se polako vraća u "normalu", ponovo sam svijesna svojih pokreta i u tome beskrajno uživam. Pogotovo, jer su vježbe začinjene simpatičnom dozom humora kojom Morena ublažava naš napor. Našla sam ono što sam tražila i jedva čekam rezultate nakon dužeg vremena vježbanja ;)

(25) Daniela
26.08.2016. 13:27:10

Sunset je:


Svjesnost pokreta, držanja tijela i življenja


Ugoda koja struji tijelom nakon svakog treninga


Nadahnuće koje nam daju treneri svojim srdačnim pristupom


Sreća i ispunjenost duše i tijela dobrim vibracijama


Entuzijazam i motiviranost za svaki novi trening


Toplina koja se pri pomisli na Morenu i cijeli njezin tim stvara oko srca


                                                            Hvala vam što postojite!(24) Matea
25.08.2016. 10:43:48

Beskrajno zahvalna Moreni i njenom timu koji su mi pomogli da se uspješno rehabilitiram nakon operacije kralježnice. Strpljivi, fleksibilni, stručni ,a najvažnije i ono što ih čini drugačijim od svih ostalih u gradu posvećeni svakom od nas .Hvala vam .

(23) gianfranco
23.08.2016. 19:26:48

Desilo se jer se upravo to moralo desiti. Dvije godine nakon moždanog udara upoznao san Morenu. Prije nje koristio sam usluge rehabilitacije bolnice,privatnog terapeuta,terme i poznatog stučnjaka. Na temelju takvih iskustava mogu ocjeniti rad ekipe Sunseta. Ocijena je 5, a za Morenu ne postoj ocijena koja može dovoljno realno prikazati njezinu stučnost požrtvovnost i želju da pomogne. Toplo preporučujem rad centra koji može fizičkom tijelu povratiti izgubljenu elastičnost i ispravnu posturu. Morena,hvala da postojite.(22) ana
21.08.2014. 18:29:10

Dragoj Moreni i timu Sunset centra veliko hvala.
Molim promjenite ime centra u Sunrise jer svaki put nakon odradjenog treninga sam nova osoba.
Visoka razina profesionalnosti ,ugodna atmosfera,rad u manjim grupama je velika prednost ovog centra.Iznimno ugodan ,uredan prostor centra a da pritom nije izostavljen ni najmanji detalj.
Vidimo se uskoro.
Lijep pozdrav Moreni i timu.
Vasa Ana ( prozvana streberica)

(21) vedrana
20.03.2014. 14:32:27

Mislim da znate da kada ste loše volje ili vas boli glava (onako za pravo, a ne za "škužu") da vam nije ni do čega...e, pa, do nečega vam mora biti, a to, vjerujte meni, do vježbanja. i ne bilo kakvog vježbanja, nego vježbanja s mojom soulmate (hm, srodnom dušom ili nešto slično - nema tog naziva u našem vokabularu), svi ju znate kao morenu!, čija energija i dodir "dižu", a moja ju glava voli i onda manje boli (eto i rime, sasvim slučajno. Tako da, ubuduće, nema kiropraktike, nema akupunture, nema analgetika i sličnih kerefeka, nego krenuti na sprave u sunset i biti će vam zahvalna i glava i guza:-)! Puse mojoj moreni i cijeloj ekipi sunseta...ne kaže se uzalud: da vas nema, trebalo bi vas izmisliti!

(20) Adolf
25.05.2013. 15:55:16

HVALA MORENI I NJEZINOM TIMU!!!

Od operacije pokušavam naći rješenje za vježbanje i nikad nisam bio zadovoljan kao do sada u Sunset centru, a vjerujte mi kad to kažem jer imam 72 godine. Prije godinu dana sam operirao kičmu (5 pršljenova) i tek sam sada našao rješenje da ojačam mišiće koji su bili atrofirani i ojačam kičmeni stup. Morena i suradnice iz Sunseta u svojem pozitivnom i srdačnom pristupu ipak su dovoljno čvrste da me prisile da vježbam na kvalitetan način i postižem rezultate.Svim mlađima od mene ali i onima mojih godina i starijima sugerirao bih da vježbaju stalno kako bi izbjegli ovo što sam ja prošao i kako bi bili u formi cijelo vrijeme.

(19) Ana
25.04.2013. 19:40:11

U ovom sam centru počela pohađati grupu za trudnice, koju vodi Ivana. S obzirom na moje specifično stanje, tražila sam program koji će voditi računa o mojim trenutnim ograničenjima ali koji će uključivati efektne vježbe koje će me održati u dobroj formi i pomoći mi i dalje razvijati muskulaturu (te spriječiti njeno propadanje). Za same vježbe i koncept treninga imam samo pohvalne riječi: treninzi su učinkoviti i apsolutno primjereni mom stanju :) i ja uživam u svakoj minuti! Osjećaj zadovoljstva i pozitiva nakon i tokom treninga su super!
Što se samog prosotra tiče smatram da je vrhunski uređen, izrazito ugodan i profesionalno skockan. Osoblje je prva liga, komunikacija opuštena i kvalitetna. Sunset centar bi preporučila svakome tko želi da učini nešto za sebe, neovisno o tome u kakvoj formi ili fizičkom stanju bio (a posebno ako je u drugom stanju) :)


(18) Đeni
24.04.2013. 18:51:07

Ma ja sam ovdje već dio inventara. Bila sam nestala zbog trudnoće, ali kako se Lassie uvijek vraća kući tako sam se i ja vratila. Možda i zato što se vezujem uz ljude a Morena mi je od prvog dana izuzetno draga, ali sigurno zato što se ovdje uvijek ugodno osijećam, znam da radim dobro za svoje zdravlje, a obzirom na godine (Morena me sada želi stući jer sam pred 40-om, odnosno u cvijetu mladosti) bolje mi je da na zdravlje mislim, ke bez zdravlja nema ničega. :)

>

 Vaše ime *
 Email *
 web
 Tekst *
* Obavezna polja

Antispam mjere
Molimo Vas da upišete rezultat.
3 + 9=