rss search

Preporuke

knjiga utisaka

line
...
(26)
<
(6) Tea Jnako Bevandić
18.02.2013. 09:19:35

Po prirodi sam ljenčina, ali ona iskonska, ne mrdam ako to nije nužno! A iako mi nije nužno Sunset centar poznam iznutra od samog početka, i još uvijek se redovno vozim medulinskom i skrećem na broju 41 :-) Štoviše već neko vrijeme to čine i moj suprug i draga mi prijateljica, pa onda i njeni sin i snaha, pa prijatelj, pa moji sin i kćer...treba li da još nešto kažem? Bez obzira na dob, spol, lijenost ili agilnost Sunset ekipa ima što dati a rezultat je osmijeh na licu

Tea JB & co


(5) elvira
17.02.2013. 20:12:31

Vježbam godinama , dva puta tjedno ali oduvijek ako je to ikako moguće bez preskakanja treninga , volim vježbati .
I kako to obično biva "zalutala " sam u Sunset centar tražeći pomoć ...
Našla sam je , moram reći i više od očekivanog !
Profesionalnost , ljudskost ,ugodan ambijent i nigdje baš nigdje nisam doživjela da su baš svi treneri uvijek dobro raspoloženi i spremni dati maximum !
Preporučam svima :)


Elvira(4) Danijela Mitrovic
17.02.2013. 16:58:42

Stručno i uvijek susretljivo osoblje, ugodan i čist ambijent, konstruktivne i uvijek drugačije vježbe, sve su to razlozi zbog kojih već par godina dolazim u ovaj centar. Super ste, samo tako nastavite!

(3) nada
17.02.2013. 11:20:56

Već treću godinu redovito vježbam u ovom prostoru i sa zadovoljstvom mogu izmjeriti poboljsanja u svom fizičkom statusu.Obzirom da spadam u kategoriju 50+, kad tijelo ne oprašta veća zanemarivanja,simptomi poput ukočenosti,mišićnih tenzija i sl bitno su se smanjili ili ih u najboljem slučaju nema. Mogu odgovorno tvrditi da je to rezultat profesionalnog pristupa u individualnom treningu,koji je utemeljen na struci i inovativnim trendovima. Osobno najviše cijenim cjeloviti pristup vježbanju sa naglaskom na svjesnost i simetričnost pokreta. I da...na vježbanje dolazim sa minusom a odlazim sa obiljem hormona sreće.


Nada Damaška, mag. farmacije(2) gordana
16.02.2013. 18:12:27

Što reći o Sunset centru?
Odličan je.
Ljenčine poput mene i mog supruga trče dva puta tjedno na treninge(neki i sa treninga, jer postanu poletniji)..Do sada sam promijenila par mjesta na kojim sam vježbala,stranica Sunseta bila je ljubav na prvi pogled, odmah sam osjetila pozitivnu vibru.Nisam se prevarila. Vjerna sam im godinama.
Suprug je teeežak tip,jedva je pristao vježbati, sada...redovniji je od mene,iako se ja trudim ne preskakati trening.
Na ovom mjestu osjeća se visoka razina profesionalnosti,individualnog pristupa s osjećajem za potrebe svakog pojedinca, sve u prijateljskom ozračju.
Još jedna, vrlo važna odlika-visoki standard higijene,pažnja prema klijentima-od urednog i sterilnog sanitarnog čvora,do sitnica kao što su špangice,dezići,panolini...
Treninzi zanimljivi, motivirajući,nipošto lagani(a i taj mišić imam, nisam znala)..Nakon treninga-uvijek doobar osjećaj, ukoliko dođem "načeta", na odlasku je sve bolje..
CENTAR JE JEDNOSTAVNO ZA PREPORUKU...S POKRIĆEM :)
Gordana i Dragan Stojkovski

(1) Tamara Rovis
15.02.2013. 21:29:45

Iznimna profesionalnost i strucnost voditeljice i svih trenera centra, ugodan i moderno opremljen ambijent, prijateljska atmosfera, vrhunska prilagodljivost individualnim potrebama clanova, sve u svemu vjezbate li zbog zdravlja, dobre forme, zabave ili jednostavno reda radi u sunset centru osjecat cete se ugodno i ostvariti zeljene rezultate .
Ocjena: 5

T.V.R., odvjetnik

<

 Vaše ime *
 Email *
 web
 Tekst *
* Obavezna polja

Antispam mjere
Molimo Vas da upišete rezultat.
7 + 9=