rss search

WOMEN ONLY!

line

Kad u ruke dobijete rekvizit nalik morskom krastavcu i kad prva vježba oponaša hod u dvadesetcentimetarskoj štikli onda znate da je taj trening rezerviran samo za žene.
E sad…ima kvaka, naravno da ima, uvijek ima kvaka. Nije dovoljno što nas morski krastavac na strateškim mjestima bolno podsjeća da imamo celulit, nego rukama i nogama moramo oponašati kazaljke na satu. One ženske koje su se dolaskom digitalne ere posvađale sa old fešn satovima s kazaljkama definitivno će se naći u problemu kad Lara Croft zavitla bič i izda naredbu: “Na devet i tri!”, “Na osam i četiri!” “Na dvanaest i šest!”. Ali nije to samo okretanje ruku i nogu u smjeru kazaljki na satu, ima tu istovremeno i raznih ostalih radnji koje se u to, “određeno vrijeme” moraju odraditi.
I tako se mi borimo sa brojevima i kazaljkama i bodljikavim krastavcem…peglamo celulit, jačamo trbušnjake, istežemo leđa i “osvještavamo anus” (da, pustite mašti na volju…) i onda nas u jednom trenutku natjera da “mijesimo pljukance”, ali s ravnim leđima i u skroz seksi pozi. Nekako se bojim da ćemo do kraja treninga i šugo skuhat i naribat parmezana…
Lomile smo kruh (to u duhu nadolazećeg Uskrsa), cijedile krastavace, odradile anti age tretman na dekolteu, izmasirale si leđa i bog zna šta bi njoj sve još palo na pamet, ali old fešn sat s kazaljkama u dvorani pokazao je brojku sedam i brojku deset i to je bio znak da je ovom girls power antistress i anticelulit welness treningu došao kraj.
Slijedeći put očekujem, ni više ni manje nego face lifting u sklopu treninga, a ne bi ni nekakav zahvat zatezanja ili povećanja dojki bio naodmet…..?Napišite odgovor