rss search

50 SHADES OF GREY- AGAIN

line

“There’s a very fine line between pleasure and pain. They are two sides of the same coin, one not existing without the other.”
50 Shades of Grey

Kad Mr.Grey uđe u prostoriju i stane pred ogledalo prvo što ti prođe kroz glavu je: “Trebalo bi biti ilegalno biti tako lijep.”
Jedan kratak trenutak tražiš manu na tom dobroćudnom licu i skladnom tijelu, ali ubrzo odustaješ, čemu se zamarati kad znaš da je nećeš naći, a zašto bi je, uostalom, i tražio kad možeš jednostavno uživati u ljepoti?
Ljepota podjednako i ženama i muškarcima stvara (ne)prilike.
Otvara mnoga vrata, istina bog, ali nerijetko se ispred njih stvori takva gužva da su uzalud otvorena. Tako je danas našem Greyu bilo gotovo nemoguće odraditi trening, a sve što on želi je samo odraditi što žešći trening jer ga to usrećuje i ispunjava. No, proljeće je lupio ženama u glavu i sat je bio ispunjen hihotanjem i komentiranjem svega. A još je bila i pomrčina sunca. Dobro da se nije i vrijeme mijenjalo jer bi onda imao posla s nabrijanim zombijkama.
Ja sam danas imala tu sreću da sam odradila toliko željeni blok sat, da vidim da li stvarno mogu još, kako osjećam da mogu nakon Greyevskog istezanja i masaže. I mogla sam. Tresle su se ruke i noge, pekli trbušnjaci, ali odradila sam s užitkom. Teško je više raspoznati što je bol koja boli i koja možda nije u redu, a što je igranje na granici izdržljivosti što kasnije donosi ugodu i zadovoljstvo.
Grey je, kako sam već jednom napomenula, hard core sportaš kojem je kazaljka uvijek u crvenom kad nešto trenira. Sav je obuzet time i užitak je slušati i gledati nekoga tko ima taj svoj svijet, iako pretjeruje na sve načine, u kojem se sav daje, i preko granica, jer jednostavno uživa u tome. Baš poput Christiana, zar ne? Nema to mnogo ljudi, nerijetko ljudski život procuri kroz nekakve pukotine ovoga i onoga, svega i ničega i tek pred kraj života čovjek shvati da nije bio sretan i da nije ispunio svoje snove. Zato ja podržavam isprobavanje i prelaženje granica u stvarima koje ljude usrećuju. Bolje biti freak nego nitko. Bolje biti hard core nego mrtvo puhalo. Bolje biti Grey nego Josipović.
Iskreno se bojim ponedjeljka jer me čeka još jedan ubitačan trening na TRX-u, ali i priželjkujem ga, da vidim da li se moja granica uspjela pomaknuti barem za jedan mikrometar. Ako je, ja ću biti zadovoljna, ako nije, čekat ću drugi ponedjeljak. Bol me podsjeća da sam živa i da sam se pokrenula i da činim nešto dobro za sebe, zato je ta bol dobrodošla svaki dan.
Proljeće je tu, sad stvarno više nema spavanja. Ukrcaj se na vlak i ne okreći se za zimom. Stiže vrrrrruuuuuće ljeto!!Napišite odgovor