rss search

JEDAN NA JEDAN I GR….. S MR. HARD GREYEM

line

 

Imala sam na individualnom treningu tu čast da osobno isprezentiram Mr. Hard Greyu radnju knjige i filma “50 nijansi sive” i da mu približim taj lik i djelo Christiana Greya s kojim ga besramno i uporno uspoređujem. A nije lako brbljati bez daha (i to o odnosu Greya i Anastasie!) dok voziš bicikl i natežeš lastik. Nije lako ni raditi samo jedno od toga, a kamoli sve troje odjednom! Još i kad znaš da te čeka jedan na jedan obračun i jedan grupnjak pod strogom palicom Mr. Hard Greya! Ni sama nisam znala kako da doziram i koliko da mu kažem… Uspoređujem te sa seksualnim manijakom i posesivnim kontrolfrikom koji uživa mlatiti žene koje voli i koji sam priznaje da je totalno sjeban u glavu?? Neeee…pa ne mogu mu to reći!? Christian Grey je jedan ultra lijep i ultra uspješan muškarac koji jako cijeni fizičku kondiciju i zdravu prehranu i ima specifičan seksualni apetit. Da, to puno bolje zvuči iako je oboje točno. Knjigu neće sigurno nikada čitati, ali film bi mogao pogledati ako je imalo znatiželjan i trebao bi biti zadovoljan. Loše kritike koje je glumac dobio samo su rezultat povrijeđene ženske mašte, onog dijela žena koje su čitale knjigu i odonda imaju u svojim snovima Greya kojeg su si osmislile “po mjeri”. Nije se rodio taj koji će biti “po mjeri” baš svakoj ženi na svijetu pa je tako prihvaćanje te uloge bio zaista dvosjekli mač.
Eto, dragi moj, fale ti još samo milijarde dolara, Charley Tango i prava BDSM sobica i ti si kompletan. A s tim godinama, takvim izgledom i talentom, ne znam što bi se trebalo dogoditi da to i ne ostvariš 😉 ??
Još da se osvrnem na trening jedan na jedan s blizancima – dvije polulopte. Naravno da je i jedna previše kad očajnički pokušavaš uhvatiti ravnotežu da izvedeš vježbu, no druga ti dođe kao poticaj za prelazak na “onu stranu granice”.
“Sve je u glavi” – kaže on meni. Dobro, nešto je i u tricepsu, ali da, definitivno gotovo uvijek možeš ono što si umisliš da ne možeš. Eh, da mi je barem salo u glavi umjesto u guzici kako bih ga lako odbacila!
Nadam se da sam puno kalorija sagorila na tom treningu i onom poslije njega jer sam navečer preskočila sve obroke i međuobroke i još dva sata prije spavanja pjevala iz petnih žila da sagorim još koju kaloriju. Dobar je to osjećaj, koliko me nekad mučio osjećaj gladi kad legnem u krevet toliko me sad muči osjećaj sitosti i težine.
Idemo dalje.
“You are very responsive. You’re going to have to learn to control that, and it’s going to be so much fun teaching you how.”
50 Shades of GreyNapišite odgovor