rss search

MORENA POGLAJEN CARIĆ- TOMB RAIDER

line

MORENA POGLAJEN CARIĆ – TOMB RAIDER

Naša draga Voditeljica zaslužuje jednu posebnu crticu. Da nije nje danas bi možda još uvijek na Medulinskoj stajala birtija u kojoj bi se oblokavala mladež. Sada mladež sjedi doma i igra igrice, eventualno se oblokava negdje drugdje, a nama je naša Lara Croft napravila dvorane za vježbanje. Uvela nas u svoju vlastitu igricu i dozvolila nam da sudjelujemo. Samo najuporniji ostaju i opstaju i izlaze sa seksi zategnutim gluteusima.
To je jedna žena s nevjerojatno seksi leđima (da, obratite pažnju na treningu slijedeći put). Crkla bih da to nisam izgovorila. Ne znam ja šutit, ma kako nešto čudno ili uvrnuto zvučalo, progovorila bi na guzicu, kako kaže stara narodna. Znate ono kad na treningu svi bulje u leđa instruktoru? Dobro, rijetki imaju vremena pogledat sebe u ogledalo, obično se mi, ozbiljni vježbači, fokusiramo na izvođenje vježbe…ili bicepse…ili gluteuse…a u ovom slučaju, nevjerojatno, ali istinito – leđa. Ne znam jesam li samo ja uvrnuta ili sam upravo otkrila svoj novi fetiš ili je to jednostavno činjenica koju je još netko primijetio…? Ne znam ja to ni opisat, ali prilično sam sigurna da sam i kod gđe. Pitt-Jolie uživala u nečem sličnom…?
Osim što ima ta nevjerojatna leđa (onako izgledaju kao da sve unutra funkcionira baš kako treba i da im uopće nikad ne zašteka nijedan dio…a to je danas stvarno rijetkost!) izvodi sve vježbe s nevjerojatnom lakoćom…dobro, to je i za očekivati, ali ima i ona još jedna stara narodna koja kaže da vodoinstalateru uvijek curi voda u vlastitoj kući pa zašto bi onda ona morala biti tako savršeno građena i izvoditi sve vježbe ko da lebdi?? S rekvizitima rukuje poput Lare Croft u svojim Tomb Raider pohodima. Ili gđa. Smith s gunom. I ubojita je. O da. Pitajte moje cijelo tijelo. Navirila sam se u dvoranu pri dolasku jer sam gotovo kasnila i ugledala tri para sprava. I Laru Croft kako se zagonetno smiješi. Instinkt mi reče “ne vraćaj se unutra”, ali instinkt je u kazni jer me doveo do ovog raskvašenog stanja i troznamenkastog broja na vagi. Pa sam se vratila. I saznala da ćemo imati takozvani “kružni trening”. Ja ga zovem “podmukli, prevarantski trening”. Na prvoj spravi vam sve izgleda kao da je lakše na drugoj, na drugoj vam sve izgleda lakše na trećoj i tako završite trening ubijeni, a vrijeme proleti zbog iščekivanja. Blažena ljudska radoznalost! A gđa. Pitt-Jolie-Croft-Smith istovremeno vodi tri treninga umjesto jednog. I sve nas ima na oku. Svaki lakat, svaki nožni palac, svaki biceps, triceps i grbicu. Što je to za nju, šta je sve tek u igricama prošla, a da nije ni maskaru razmazala! Tako izgleda i na treningu. Kao da štrika, a ne da vježba. Respect.Napišite odgovor