rss search

MR. GREY WILL SEE YOU NOW… (bordanje po parketu na borssu)

line

 

U dva tjedna bolovanja i ne vježbanja najteže mi je palo preskakivanje individualnih treninga s Mr. Greyem.
Ovih dana na Fejsu mi stalno iskače članak koji opisuje kako je ovisnost o seksu potpuno jednaka ovisnosti o alkoholu i drogama, a ja bih u taj koš strpala i ovisnost o vježbanju. A što je seks drugo nego vježbanje??
Nakon mirne noći s djecom (kad su zdrava i spavaju), što automatski podrazumijeva burnu noć s mužem, drugi dan analiziram koja upala mišića je od treninga, a koja od seksa. Opuštena sam i raspoložena jednako i od jednog i od drugog.
A u modi je danas pisati, pričati i uključivati seks u svoju svakodnevicu i ja ne vidim ništa loše u tome. Rado bih onih nekoliko stranica Crne kronike i osmrtnica u Glasu Istre zamijenila biserima Žuži Jelinek i savjetima za poboljšanje seksualnog života bračnih parova. Kad bi bilo tako, sigurno bi bilo manje Crne kronike, manje osmrtnica, a više čestitki za Zlatni pir.
I tako je mene danas napokon dočekao Mr. Grey. Gleda me onim nevinim, dječačkim, trepavičastim očima i smiješi se onim velikim, savršenim zubima, a ja znam da ću iz njegove sobice izaći četveronoške i da se unutra ništa nevino neće događati.
Mr. Grey je kamilica za njega, on je Mr. Hard Grey. Kažem ja: “Boli…” (zapravo više jedva procijedim nego što kažem), odgovori on: “sad boli, poslije će bit super.” i nastavi još jače…je li to oriđiđi Sivi dečko ili ne…?? Kad me rasteže kaže: “Kaži kad baš ono ne možeš više da izvučem onda još malo…” počinjem razmišljati da dogovorim s njim neku “sigurnu riječ”…vrag je odnio šalu kad se ovaj zaigra s mojim udovima.
Predigru smo odradili na traci. Blebeće on tako nevino i naivno o svemu i svačemu, zašprehava me, a prstić mu svako toliko pobjegne na one gumbiće i ja iz šetnjice završim u trku…pa mi, onako usput, uvali bućice u ruke…i krene…pita nakon treće…pete…bogzna koje vježbe: “kako ramena?” Odgovorim (procijedim): “Nikako…” kaže: “dobro, spusti malo ruke…dosta si odmarala idemo dalje”.
Kad smo završili s predigrom i kad je došlo vrijeme da se uhvatimo u klinč i krenemo na pravu stvar kaže on da ćemo danas koristiti igračku koju još nisam koristila, ja se nasmijem samozadovoljno, kroz znoj, hvatajući ravnotežu nakon silaska s trake na tvrdu podlogu i odgovorim da je to nemoguće jer sam ja  već sve probala…stara iskusnjara, jelte…i onda mi frajer isfura – DAŠČICU! BORSS – Brutalno Opasni Rekvizit Sa Stilom (slobodan prijevod). Dakle radi se o naizgled običnoj daščici koju je neka ženica iz centralne Hrvatske maznula mužu sa bačve vina i rekla – “kak ti moreš cugat gemište navek onda ja morem vežbat na tvojoj bačvi!!” no, mene je iskustvo naučilo da što jednostavnije rekvizit izgleda to je muskulfiber poslije veći pa se nisam nimalo poveselila “bordanju po parketu” kako je to jednostavno Mr.Grey pokušao meni dočarati i pripremila se na bol, muku i znojenje. I ne mogu da se ne zapitam svaki put – ma odakle vade sve te ideje za rekvizite i vježbe?? Taman kad pomislim da smo dostigli vrhunac on mi šapne: “a sad ćemo malo težu varijantu…” ili “a sad bez ruku…”.
Ohrabruje me i priča o ljudima koji su skinuli tone sala pod njihovom nježnom, a čeličnom rukom, o ljudima koji ništa nisu mogli, a sad su vježbačke zvijeri…ohrabruje me i vodi, ne da da se slučajno opustim i zaboravim zalijepiti trbuh na leđa ili stisnuti gluteuščinu. No sva se ta muka i trud na kraju isplati, kad te rastegne, izvuče noge iz leđa i kralješke iz mozga. Sve vrijedi proći samo zbog onog trenutka kad shvatiš da se savršeno osjećaš i da bi još. Sobica čeka, Mr. Grey uvijek raspoložen za neke nove igračke, u Sunsetu očito inovacija i rekvizita ne nedostaje pa zašto da se onda ne veselimo i ne uživamo??Napišite odgovor