rss search

Preporuke

Sunset tim

line

IMG_8423_moki Morena Poglajen Carić rođena je u Puli 1970. godine. Od sedme godine pa do kraja školovanja u Srednjoj medicinskoj školi u Puli svoju znatiželju o građi, funkcioniranju, zdravlju, bolesti i mogućnostima ljudskog tijela istražuje kroz aktivno plesanje u Baletnom studiju Pula, razne sportske aktivnosti i kroz zdravstvenu struku.

1995. godine ulazi u svijet fitnessa. Radeći kao instruktor aerobika i u fitness centru otkriva svoj životni poziv koji je spojio sve interese, ljubavi i znanja.

Kroz rad, brak i majčinstvo 2007. godine stječe diplomu verificiranog Body instuktora na Kineziološkom učilištu body tehnike te 2008. godine diplomu višeg trenera fitnessa na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Sunset centar otvara 2004. godine sa željom da sa svojim timom stvori mjesto gdje će i zdrave i bolesne osobe kroz razne rekreativne i terapeutske aktivnosti te specijalizirane programe moći očuvati i unaprijediti svoje zdravlje te si osigurati veću kvalitetu života. 2007. godine nakon završene edukacije i usklađenja sa zadanim standardima, Sunset centar postaje franšizni partner PBS Centra sportske  izvrsnosti.

IMG_8435_majaMaja Šupljikac rođena je u Puli 1982. godine. Školovala se u Puli gdje 2008. godine stječe diplomu za odgajatelja predškolskog odgoja. Kroz svoje odrastanje rekreativno se bavi aerobikom i pilatesom te je novi interesi i saznanja usmjeravaju ka novom pozivu.

2006. godine završava individualni aerobik tečaj u Zagrebu nakon kojeg se pridružuje Sunset timu, a 2009. godine stječe diplomu verificiranog Body instruktora na Kineziološkom učilištu body tehnike. Posao koji radi u Sunset centru i želja za daljnjim usavršavanjem ponovo je vraćaju u školske klupe i početkom 2010. godine upisuje specijalistički diplomski studij za kondicijsku pripremu sportaša na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

2011. godine postaje međunarodno priznata trenerica za licenciran TRX suspension training.

Ivana Cerin Percan rođena je u Puli 1982. godine. Desetogodišnje aktivno bavljenje odbojkom, ljubav prema sportu i želja da kroz vježbanje doprinese zdravlju, završetkom srednje škole vode je u Zagreb gdje upisuje Kineziološki fakultet i 2014. godine stječe zvanje profesora kineziologije.

Na zadnjoj godini studija prošavši audiciju počinje edukaciju i rad u matičnom Body studiju u Zagrebu. Brak i majčinstvo vraćaju je u Pulu 2008. godine gdje se priključuje Sunset timu, a 2009. stječe diplomu verificiranog Body instruktora na Kineziološkom učilištu body tehnike.

IMG_8457_karmenKarmen Radetikio rođena je u Puli 1973. godine. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Puli i na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu za višeg trenera fitnessa, a 2010. stječe i diplomu verificiranog Body instruktora.

Kretanje, aktivnosti na otvorenom, adrenalin i sport prisutni su u čitavom njezinom životu. Kao aerobik instruktor počinje raditi 1995. godine i od tada uspješno povezuje svoje profesije.

U Sunset tim ulazi 2004. godine.

 
 
 

programi sunset centra | edukacije sunset tima | raspored treninga | cjenik