rss search

SAMOUBOJSTVO TRX-OM

line

Slijedeći ponedjeljak, kad ponovim ovo kamikaza iskustvo, ostavit ću oporuku za sobom. A ponovit ću.
Volim ove dane kada mrzim samu sebe. Kada mrzim stanje u koje sam se dovela. Kad se osjećam ko jebeni invalid. Onda još uzmem mob pa vrtim fotke od prije samo 4 godine kada sam se, uz malo manje muke i odricanja, ali opet uz muku i odricanje, dovela do odlične figure i bolje forme. I onda si dozvolim OVO.
Ostavila sam sinoć srce na parketu. Iako nisam ni Balić ni Duvnjak, a bogami ni Vori. Svi su nešto dahtali i puhali, ali ja sam umrla. Falila je dlaka da si pozovem hitnu. Zbog jednog “kamilica” treninga na TRX-u. Sramota. Da nije žalosno smijala bih se sama sebi. Moj je Grey sav pun razumijevanja i strpljenja i skidam mu kapu za to, sad sam već uvjerena da me njegovo ohrabrivanje i razumijevanje drži i tjera naprijed. Hrani onu hrabru mene i onu mene borca koja se ne predaje tek tako. I to je razlog zašto ću u ponedjeljak u 20 i 10h opet doći na okršaj kod OK Coralla i opet ću umrijet, ali neću se predat. Baš ću biti ko holivudske macho zvijezde koje izubijaju i izudaraju i izrešetaju u filmu, a oni ipak prežive i stalno se dižu iz mrtvih. E takva ću biti. Uporna. Što me ne ubije valjda će me ojačat. Iako sam bila uvjerena da ću se onesvijestiti ili da će mi pluća i prsa eksplodirati, ako ne odmah onda na putu do doma, to se nije dogodilo nego se je jednostavno sve smirilo i preplavio me sram pred samom sobom od tih misli i osjećaja.
“I ti misliš da si možeš dozvoliti mali komad torte od lješnjaka i čokolade??? Ti si pojela jebeno dosta i previše čokolade za dva života, a ne jedan!!”
Tako sam vikala na samu sebe u autu do doma.
Najteže je živjeti sa samim sobom i biti svjestan sebe, najteže je uspostaviti zdrav odnos i komunikaciju sa samim sobom. Sva ona muško-ženska preseravanja su ništa u usporedbi sa snagom koja je potrebna da staneš pred ogledalo i sam sebe pogledaš u oči. I svi konflikti nastaju upravo iz osobnog nezadovoljstva. Prvo počisti doma pa onda seri drugome. Tako ja to gledam i doživljavam.
Lipi moj Grey, zvadi tu metlu da si počistim glavu. Ali prvo me dobro izlupaj po njoj…Napišite odgovor