rss search

Preporuke

knjiga utisaka

line
...
(29)
(19) Ana
25.04.2013. 19:40:11

U ovom sam centru počela pohađati grupu za trudnice, koju vodi Ivana. S obzirom na moje specifično stanje, tražila sam program koji će voditi računa o mojim trenutnim ograničenjima ali koji će uključivati efektne vježbe koje će me održati u dobroj formi i pomoći mi i dalje razvijati muskulaturu (te spriječiti njeno propadanje). Za same vježbe i koncept treninga imam samo pohvalne riječi: treninzi su učinkoviti i apsolutno primjereni mom stanju :) i ja uživam u svakoj minuti! Osjećaj zadovoljstva i pozitiva nakon i tokom treninga su super!
Što se samog prosotra tiče smatram da je vrhunski uređen, izrazito ugodan i profesionalno skockan. Osoblje je prva liga, komunikacija opuštena i kvalitetna. Sunset centar bi preporučila svakome tko želi da učini nešto za sebe, neovisno o tome u kakvoj formi ili fizičkom stanju bio (a posebno ako je u drugom stanju) :)


(18) Đeni
24.04.2013. 18:51:07

Ma ja sam ovdje već dio inventara. Bila sam nestala zbog trudnoće, ali kako se Lassie uvijek vraća kući tako sam se i ja vratila. Možda i zato što se vezujem uz ljude a Morena mi je od prvog dana izuzetno draga, ali sigurno zato što se ovdje uvijek ugodno osijećam, znam da radim dobro za svoje zdravlje, a obzirom na godine (Morena me sada želi stući jer sam pred 40-om, odnosno u cvijetu mladosti) bolje mi je da na zdravlje mislim, ke bez zdravlja nema ničega. :)

(17) suzana
16.03.2013. 09:03:32

SUNSET CENTAR by Morena Poglajen Carić- Mjesto gdje čete uživati u treninzima zbog njihovih dinamičosti i vedrih trenera koji vas s osmjehom na licu ne puštaju da zabušavate već korigiraju vašu eventualno nepravilno izvedenu vježbu. Nema kraja inovativnostima i raznolikostima treninga, svaki trening drugi rekvizit i druge vježbe. Tko ne voli shemu a voli vježbati ovo je pravo mjesto za njega.

(16) Alica
9.03.2013. 20:26:13

Odraditi svoje radno vrijeme, voziti auto, prošetati, skuhati ručak... sve ono što mi se do jučer činilo normalnim odjednom je postalo nemoguće. Kao i svi koji se nađu u ovoj situaciji krenula sam u obilazak ordinacija. Svi pregledi pokazali su da nema nekih značajnih zdravstvenih uzroka mojih tegoba osim skolioze koja mi je bila otkrivena još u osnovnoj školi.
Nakon odrađene fizikalne terapije došla sam u Sunset gdje sam pod Moreninim vodstvom započela s individualnim treninzima.
Kako mi je bilo na treninzima ove dvije godine? Izvrsno! Svaki trening bio je novi doživljaj u kojem sam uživala.
Kakve su bile vježbe? U ove dvije godine nisam imala niti jedan isti trening. Vježbali smo s cijelim nizom različitih rekvizita, od svima dobro poznate lopte do potpuno nepoznatog rekvizita s Balija zvanog „padobrana“. Radili smo na jačanju mišića, kondiciji, snazi i najviše na osvješćivanju. Postati svjestan svojeg tijela i njegovog polažaja u svakodnevnim aktivnostima bio je najteži zadatak, a sve to ispraviti najsloženija vježba.
I za kraj … vježbati treba pod stručnim vodstvom, iako će se prvi rezultati pokazati ubrzo dugoročno poboljšanje jedino možemo ostvariti kontinuiranim vježbnjem.
Dolazak u Sunset bila je prava odluka jer ja ponovo mogu reći da živim život bez ograničenja i boli baš kako su obećali u opisu svojih individualnih treninga.
Hvala Morena za sve ugodne trenutke i ove rezultate !


(15) Roberta Cergnul
8.03.2013. 09:04:17

Nakon treće godine vježbanja u Sunset centru primjećujem vidne promjene na tijelu i umu. Veliko mi je zadovoljstvo vježbati sa profesionalo educiranim trenerima koji svojom jednostavnošču čine vježbanje zabavnim. Hvala Moreni i sunset timu!!!!

JEDNOSTAVNO KRENITE UPOZNATI NOVO ISKUSTVO...........

(14) manuela delmoro
5.03.2013. 20:23:53

Vise sam no zadovoljna vjezbanjem u sunsetu,gdje vjezbam vise od 6god.,no svaki mi je trening uvijek jednako zanimljiv,i inovativan,a raznorazni rekviziti,isto tako uvijek novi,koji prate nove trendove vjezbanja,cine trening zanimljivim,a na tijelu vidim vidne razlike,sto izgledom,sto u snazi i ravnotezi.Mislim da su Morena i njen tim jedinstveni u nasem gradu,vjezbam cijeli svoj zivot,prosla sam puno dvorana i fitness centara,ali ovdje sam iz godine u godinu prezadovoljna i ispunjena.Hvala Moreni i teamu,jer puno sam naucila o vjezbanju i osvjestavanju svih zona na tijelu.Educirani su svi,svaka cast!

(13) Max
28.02.2013. 22:52:57

Viježbanjem u individualnom programu dva puta tjedno Body tehniku, kroz godinu dana na svom tijelu primjećujem uz smanjenje tjelesne težine rast mišića. Osjećam se super, nemam više bolova u lumbalnom dijelu kralježnice. Zahvalan sam cjelom timu na potpori!

Morate probati i vi!

Lp, Max!

(12) Edin Tanović
27.02.2013. 10:45:31

Sjajno osoblje koje na vrlo topao ljudski način ali i vrlo profesionalno raznovrsnim vježbama uspjeva da motivira na vježbanje. Također higijena na vrlo visokom nivo. Topolo preporučam posebno poslovnim ljudima koji puno vremena provode sjedeći ili u vožnji.

(11) Vida Gianetti
21.02.2013. 13:07:41

Samo jedna rečenica opisuje Sunset centar dovoljno dobro :
SAVRŠENSTVO BEZ MANE !
Ako vam to kaže osoba koja treću godinu za redom odlazi tamo , a sve sam, samo ne sportski tip, onda sam vam dovoljno rekla.
Pozdrav cijeloj ekipi s Morenom na čelu , i naravno neponovljivom Aleksi .
NAJBOLJI STE !!!!!


(10) Kristina Bulešić
20.02.2013. 12:38:41

Zadnjih 10 godina govorim da želim život u RAVNOTEŽI..Pod ravnotežom podrazumijevam usklađenost svih razina tijela ( duhovno, emotivno, mentalno, fizičko i energetsko)!! A uvijek najviše "kiksam" sa fizičkim nivoom. Nikako se pokrenuti..uvijek neki razlog..i taman krenem vježbati, kad ono opet stanem..I trajalo je to godinama.Dok nisam upoznala Sunset centar i vrhunskiiiii Sunset tim..Oni me jednostavno svojim postojanjem motiviraju da vježbam, vježbam i vježbam..a ni svjesna bila nisam koliko redovita fizička aktivnost utječe na ravnotežu i svih ostalih gore nabrojenih nivoa! I zato dragi moji NAJVEĆE VAM HVALAAA!!
Budite i dalje tako sjajni, profesionalni,otvoreni,nasmijani, motivirani i vrhunski TIM!!! A svima vama koji još niste imali priliku iskusiti ovo o čemu ja pišem,poruka: KRENITE!!!Donesite odluku još danas da želite život u RAVNOTEŽI!!! Puseeeeeee Vaše ime *
 Email *
 web
 Tekst *
* Obavezna polja

Antispam mjere
Molimo Vas da upišete rezultat.
4 + 9=