rss search

TRAMPOLIN BEZ SRETNOG ZAVRŠETKA (SA SLADOLEDOM)

line

Danas je bio jedan od onih dana kad si na kraju dana iscrpljen, isisan i totalno bez energije…a na “kraju” dana si zapravo tek na polovici, još imaš toliko toga za odraditi…! Jedino što ti tada pada na pamet je leći u krevet i pokriti se preko glave, ali i tada se budiš obično s glavoboljom ili jednako iscrpljen kako si i zaspao. Kako se približavalo vrijeme treninga tako su mišići počeli zadovoljno titrati “Daj mi da se ispucam, da izbacim svu tu težinu!” Ta “težina” zapravo nije umor i praznina nego teret, teret sati provedenih na poslu, teret briga i teret stresa koji odmaranjem ne prolazi, ali ispucavanjem itekako!
Večeras su iz kinder-jaja iskočili novi rekviziti. Svaki put kad pomislim da sam sve vidjela i isprobala oni izvuku nešto novo. Moram u inspekciju pod zemlju, možda tamo ima skriveno blago rekvizita i igračaka?!
Dakle danas sam se igrala na trampolinu, s hulahopom, na biciklima i na poluloptama. Što je super jer sam oduvijek htjela isprobati trampolin bez straha da ću ga probušit i ostat zbunjeno stajat na sredini, na podu. Kad treba s dječicom u takve igračke, meni je ulaz zabranjen. Logično. Ni ja sebe ne bi pustila. Hulahop?? Ha ha. Ako mi slijedeći put ne budu dali vijaču štrajkat ću. Bojkotirat vježbanje. Uglavnom, nije toj djeci lako na trampolinu. A izgleda tako lagano, kao da trampolin radi sve umjesto tebe. Jedno sam naučila kroz ove mjesece vježbanja – baš ništa nije onako kako se čini na prvi pogled, treba probat za saznati. Jedino i isključivo vlastito iskustvo vam može dočarati kako je vježbati na trampolinu, s hulahopom na bicikli ili na nečem trećem. A sve je tako jednostavno, sveprisutno i dostupno. No vi se nikad nećete znati poslužiti tim igračkama onako kako oni znaju, možete pogledati stotinu videa sa sisatim instruktoricama, ali nikad nećete znati pravilno napraviti vježbu ako vas netko tome ne pouči, ispravi i kažiprstom vam gurne lakat. Ispucavanje je bilo uspješno, znoj je pao u slapovima i natopio mi majicu, još jednom napuštam zgradu sretna i snažnija. Zaigrana poput djeteta na trampolinu. Ovaj put preskačem sladoled.Napišite odgovor