Odraditi svoje radno vrijeme, voziti auto, prošetati, skuhati ručak… sve ono što mi se do jučer činilo normalnim odjednom je postalo nemoguće. Kao i svi koji se nađu u ovoj situaciji krenula sam u obilazak ordinacija. Svi pregledi pokazali su da nema nekih značajnih zdravstvenih uzroka mojih tegoba osim skolioze koja mi je bila otkrivena još u osnovnoj školi.
Nakon odrađene fizikalne terapije došla sam u Sunset gdje sam se upoznala sbody tehnikom u individualnim treninzima.
Kako mi je bilo na treninzima ove vrijeme? (bio je i koji prekid) Izvrsno! Svaki trening bio je novi doživljaj u kojem sam uživala.
Kakve su bile vježbe? U ove dvije godine nisam imala niti jedan isti trening. Vježbali smo s cijelim nizom različitih rekvizita, od svima dobro poznate lopte do potpuno nepoznatog rekvizita s Balija zvanog „padobrana“. Radili smo na jačanju mišića, kondiciji, snazi i najviše na osvješćivanju. Postati svjestan svojeg tijela i njegovog polažaja u svakodnevnim aktivnostima bio je najteži zadatak, a sve to ispraviti najsloženija vježba.

I za kraj … vježbati treba pod stručnim vodstvom, iako će se prvi rezultati pokazati brzo, dugoročno poboljšanje jedino možemo ostvariti kontinuiranim vježbanjem.

Dolazak u Sunset i vježbanje body tehnike bila je prava odluka jer ja ponovo mogu reći da živim život bez ograničenja i boli baš kako su obećali u opisu svojih individualnih treninga.

Hvala za sve ugodne trenutke i ove rezultate!

Alica Rački