Sunset tim

Morena Poglajen Carić

Morena Poglajen Carić rođena je u Puli 1970. godine. Od sedme godine pa do kraja školovanja u Srednjoj medicinskoj školi u Puli svoju znatiželju o građi, funkcioniranju, zdravlju, bolesti, ograničenjima kao i mogućnostima ljudskog tijela istražuje kroz aktivno plesanje u Baletnom studiju Pula (budući Zaro), razne sportske aktivnosti te kroz zdravstvenu struku.

1995. godine ulazi u svijet fitnessa. Radeći kao instruktor aerobika i u fitness centru otkriva svoj životni poziv koji je spojio u cjelinu sve njezine dotadašnje interese, ljubavi i znanja.

Kroz rad, brak i majčinstvo 2007. godine stječe diplomu verificiranog Body instuktora na Kineziološkom učilištu body tehnike (kao franšizni partner redovito sudjeluje na svim edukacijama) te 2008. godine diplomu višeg trenera fitnessa na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.
Sunset centar otvara 2004. godine sa željom da sa svojim timom stvori mjesto gdje će odrasli i djeca, zdravi i bolesni pronaći svoje mjesto za rekreaciju, rehabilitaciju, terapiju i funkcionalnu tjelovježbu jer su prevencija, očuvanje i cjelovito unapređenje zdravlja prvi korak k sreći, zadovoljstvu i ostvarenju punog potencijala života. 2007. godine nakon usklađenja sa zadanim standardima, Sunset centar postaje franšizni partner PBS centra sportske izvrsnosti. 2022. godine uspješno završava edukaciju StaticThai masaže i drugi dio edukacijske godine za specijalistu Body tehnike.

˝Sunset je moja beba, sada već odrasla osoba. Osjećam ogromnu zahvalnost što sam zajedno sa svojim timom uspjela stvoriti centar pozitivne energije i dobrih referenci (jer nam najveći broj klijenata dolazi preporukom). Poslodavac sam ali i prijateljica, odgovorna ali i odlučna, istražujem, kreiram, ne prestajem učiti, upoznavati i mijenjati sebe jer samo tako mogu istinski iz srca dijeliti i pomagati drugima. Ja ću vas dočekati u našem centru, saslušati, s vama odraditi konzultacije i holističku analizu, pronaći uzroke poteškoća, savjetovati vas kako bi zajednički pronašli rješenje za vaše probleme, potrebe, želje i ciljeve. Body tehnika i ja smo postali jedno, moj poziv i moje srce su zajedništvo, a moja želja da pomažem i educiram su strast.˝

Maja Šupljikac

Maja Šupljikac rođena je u Puli 1982. godine. Školovala se u Puli i 2008. godine stječe diplomu za odgajatelja predškolskog odgoja. Kroz svoje odrastanje rekreativno se bavi aerobikom i pilatesom te je novi interesi i saznanja usmjeravaju k novom pozivu.

2006. godine završava individualni aerobik tečaj u Zagrebu nakon kojeg se pridružuje Sunset timu, a 2009. godine stječe diplomu verificiranog Body instruktora na Kineziološkom učilištu body tehnike (licencu obnavlja redovnim edukacijama). Ljubav prema vježbama snage potvrđuje 2011. godine međunarodno priznatom licencom za TRX suspension training te 2018. godine Efficient training method kettlebell level 1. 2022. godine uspješno završava edukaciju StaticThai masaže i Bowen tehnike koju nadograđuje naprednim tečajevima.

˝Moj dolazak u Sunset desio se slučajno. Bio je to trenutak spoznaje što želim raditi u životu i kakvim ljudima želim biti okružena. Od trenutka stjecanja diplome verificiranog Body instruktora mom učenju više nema kraja. Velika mi je sreća raditi ono što volim, zanatiželjom i užitkom iščekivati svaku novu edukaciju Body tehnike, primjeniti stečena znanja u svom životu ali ih prenositi i pomagati drugima. Nakon mnogo godina iskustva danas mogu reći da me filozofija Body tehnike održavala ˝gore ˝u mojim najtežim životnim i zdravstvenim izazovima. Naučila sam slušati svoje tijelo, uživam u majčinstvu, moru, promatranju svijeta oko sebe i u sebi.˝

Ana Lupetina

Ana Lupetina rođena je Puli 1996. godine, a 2015. godine završava petogodišnju Srednju medicinsku školu u Puli, nakon koje ju ljubav prema tijelu, zdravlju i sportu (posebno fitnessu, jahanju i košarci) vodi upisu na Kineziološki fakultet u Zagrebu koji joj ne ispunjava želje i ambicije. Povratkom u Pulu, 2017. godine splet poznanstva i želje da pronađe svoj put, poveže interese i ambiciju dovode je u Sunset centar gdje se upoznaje s Body tehnikom, njezinom filozofijom cjelovitog pristupa tijelu i odlučuje da je takav pristup učenju i vježbanju nešto što želi za sebe i što želi raditi. Upisuje Kineziološko učilište u Zagrebu te kroz dvije godine svakodnevno odrađuje i pripravničku praksu u centru. 2018. godine postaje verificirani Body instruktor (licencu obnavlja redovnim edukacijama) i najmlađa članica našeg tima. 2022. uspješno završava edukaciju StaticThai masaže.

˝Moj dolazak u Sunset bio je slučajnost (ako postoji) i potvrda da poneki krivi korak ne znači neuspjeh već baš suprotno, pronalazak zadovoljstva u svakodnevnom učenju, radu, upoznavanju klijenata, osvještavanju tijela ali i same sebe na mom životnom putu. Uvijek kažem da je Body tehnika došla k meni u neobično pravom trenutku. Uz nju sam se bolje upoznala, riješila strahova, osnažila izunutra i izvana. Taj spoj sa sobom još je jači kada sam uz životinje i jašem uz obalu mora. Moj put edukacije i stjecanja novih znanja uzima novi zamah i već na jesen 2021. krećem s novim iskustvenim i istraživačkim projektom PBS centara.˝