Kako pretočiti iskustvo u riječi i prenijeti BHS iskustvo- težak zadatak! Dobivši od drage osobe na poklon „putovanje sebi samoj“ / kako to nama neobično odzvanja / te kako joj neizmjerno vjerujem odlučih poslušati savjet i proći BHS da se uvjerim što će meni takvo iskustvo obznaniti s obzirom da sam distancirana i nepovjerljiva prema sličnim tehnikama iz razloga suzdržananih introvertnih sklonosti.

Meni, koja sam „Toma nevjerni“ bio je to put u vlastitu nutrinu po emotivnoj kaldrmi.Uvjerena da moje armirane temelje malo što može poljuljati – ovo iskustvo to ipak jeste. Isključiti se, osvjestiti mentalnu dubinu, isprovocirati te izvući na površinu zaboravljene slike prošlosti, emocije, osluškivati svoje misli, pokret, otplutati u dio sebe do kojeg nikada prije nisam uspjela doprijeti te dozvoliti tijelu da se prepusti trenutku , izolira, kanalizira svijest i podsvjest; iskustvo koje me promijenilo razuvjerivši me da moj stav o neizlaženju iz zone komfora u ovom slučaju ima pozitivan ishod. Uz zvuk tunera , snagu koja zove da se odazoveš, licenciranu trenericu koja budno prati tijek radionica – plesati sa svojim ja u pravilnom ritmu bez straha od pada ili pogrešnog koraka, otpuštanje fizičkog i emotivnog grča te otvaranje sebe prema novim iskustvima.

– za mene je bio BHS.

Neobično putovanje i dragocjeno iskustvo. Iznimno mi je drago što sam prisustvovala svakom levelu i zahvalna što sam naučila tehnike primjenjive u svakodnevnom životu ; okretanju sebi. Prevazići strah i biti sebi prijatelj mnogima od nas, pod teretom svakodnevice je luksuz. BHS je jedan od modela kako to premostiti.

Topla preporuka.

Da, i „nevjernim Tomama“ također˝

Vesna D.


Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'clos_ssa.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/clos_ssa.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/clos_ssa.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/clos_ssa.so.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/clos_ssa.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory)) in Unknown on line 0