BHS radionica Spoj-Puls-Štit

tra 29, 2018 | Događanja, Novosti

U subotu, 12.05.2018. od 10-14 h pridružite nam se na radionici SPOJ (vraćanje našim korjenima)- PULS (vraćanje našim osjetilima)- ŠTIT (vraćanje našeg samopouzdanja) 

˝SPOJ˝

Bolovi i smetnje u vašem tijelu, posebice u području zdjelice i stopala prikazuju blokiran protok energije u našem tijelu, odcjepljenost od zemlje.
Ta bol zapravo je potreba znatiželjnog djeteta u VAMA da se spoji i ponovno oživi s fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom razinom postojanja, a upravo je bol prilika da osvjestimo tu potrebu. Naučit ćemo osvijestiti i osnažiti naš spoj sa zemljom i korjenskom energijom te tehnike uzemljenja sa sobom, zemljom i okolinom.
˝PULS˝

Razumjeti polaritete muške i ženske energije te naše gibanje između tih polova. Naučiti jin kvalitetu pokreta, čime potičemo obnovu i akumulaciju energije. Moramo imati dovoljno akumuliranog i protočnog jina (ženske energije) jer tako osvještavamo što u našem životu postoji kao klica (potencijal), a to je preduvjet za pokretanje janga (muške energije), a on je preduvjet manifestiranja našeg potencijala, akcije.
˝ŠTIT˝

Zdravi odnosi sa ljudima oko sebe se uče i razvijaju životnim iskustvima. Jačanjem svog samopouzdanja i autentičnošću to i postižemo. Zato nikada ne prestajte promatrati, učiti, preobražavati se uvijek u novo, razigrano i slobodno biće.

 

Radionica je prilagođena svim uzrastima te podjednako muškarcima i ženama, a vodi ju naša Ana-Marija Jagodić Rukavina uz asistenticu, instruktoricu body tehnike i zvukoterapeuticu Petru Crnetić.

Cijena 450,00 kn

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto na radionici potvrđujete uplatom najkasnije četiri dana prije datuma održavanja.