Prva Detox – radionica osviještenog i uravnoteženog čišćenja organizma u Puli

ožu 5, 2011 | Događanja, Novosti

Pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje na prvoj Detox-radionici osviještenog i uravnoteženog čišćenja organizma u Puli.

Radionicu će voditi Jadranka Boban Pejić (voditeljica ustanove Makronova i direktorica poduzeća Biovega. Autorica i voditeljica brojnih programa i koncepata zdravog življenja), te Ana-Marija Jagodić Rukavina (direktorica PBS sportskog centra izvrsnosti i osnivačica Kineziološkog učilišta body tehnike. Autorica i inovatorica jedinstvenog načina tjelovježbe pod nazivom body tehnika).

Detox radionica će se održati u Sunset centru, PBS Pula 16.04.2011. od 12-15,30h. Cijena radionice za uplate izvršene do 02.04.2011. je 300 kn, a od 03.04-16.04.2011 400 kn.

Program obuhvaća:

– osviješteno konzumiranje ciljanih napitaka uz edukaciju o pripravcima i individualno savjetovanje za samostalno čišćenje

kratka predavanja o važnim fiziološkim funkcijama koje ovom radionicom posebno potičemo na rad (disanje, limfa, probava)

vježbe disanja, istezanja, gravitacijskog opuštanja, snaženja zdjeličnog dna, trbuha i leđa

poticanje limfnog protoka putem antistres masaža i vježbi, oživljavanje dijafragme kroz smijeh, te poticajne upute za samostalan rad na sebi prilagođene radnom čovjeku

U cijenu je uključen 1 sauna organic tretman koji se individualno dogovara i koristi.

 

Po završetku radionice svaki će sudionik dobiti:

– upute i smjernice za nove zdrave navike putem e-maila

– bon uz 10% popusta za kupovinu preporučenih proizvoda u bio&bio trgovinama

– bon uz 10% popusta na mjesec dana grupnog vježbanja body tehnike u PBS centru