Ljeto u Sunset centru

lip 1, 2011 | Događanja, Novosti

Dani postaju duži, temperature zraka sve veće, a službeni početak ljeta opasno se približava. I tako nekako, velika većina Vas vježbača polako razmišlja o prestanku vježbanja i dolasku na treninge. Čast izuzecima koji vježbanje ne doživljavaju samo kao još jednu ˝moram˝ obavezu u životu, već kao dio osobne brige o svome zdravlju. Ljeti ne prestajete jesti, piti, obavljati svakodnevnu higijenu, ići na frizuru ili kod kozmetičara. Kontinuirano vježbanje je potreba poput svakodnevnog hranjenja, ne prestaje dolaskom ljeta i ne počinje dolaskom jeseni. Vježbanje treba biti redovito, umjereno,raznovrsno i prilagođeno Vašim sposobnostima, dobi, zdravstvenom stanju pa i vremenskim prilikama.

Ukoliko ste ipak odlučili ljenčariti na suncu i uz more, daleko od klimatiziranih dvorana, svakodnevno barem malo pješačite, u vodi odradite deset minuta vježbi za čitavo tijelo tako da koristite otpor vode ili potražite na kioscima tri knjižice iz kolekcije ˝Body tehnikom do savršenog tijela˝ pa na svježem zraku, u večernjim satima odradite koju vježbu za trbuh, stražnjicu i noge. Igrajte se s djecom, predveče vozite bicikl, plivajte ili budite aktivni u svom vrtu i pritom ne zaboravite unositi puno tekućine, jesti lagane i zdrave obroke, disati kroz trbuh, ˝uvlačiti pupak na kralježnicu˝ i zadržati pravilno i lijepo držanje. Jer ljeto će proći, Vi ćete opet krenuti na razne programe vježbanja i shvatiti koliko ste se koraka unatrag vratili.

Sunset centar radi cijelo ljeto, dvokratnim radnim vremenom i po dogovoru za individualne treninge od 07-22 sata. Dvorane za vježbanje su klimatizirane, a programi prilagođeni klimatskim uvjetima i vašim potrebama. I za najtoplijeg vremena, najvećeg pada energije i iscrpljenosti postoji adekvatan program vježbi Body tehnike kojim ćete energizirati i osvjestiti svoje tijelo te popraviti raspoloženje.