Po čemu smo drugačiji

ožu 5, 2011 | Novosti

Šest mjeseci rada u novoj sezoni su iza nas.

Novu sezonu obogatili smo rekvizitima: Borss-om, Skateboard-om, Trx-om. Sada su treninzi još interesantniji, inovativniji i raznovrsniji, vježbanje još veći izazov, a rezultati još bolji.

Novu sezonu začinili smo i novim programima vježbanja: Dance fitness-om za one malo ozbiljnije i zrelije vježbače, a koji vole plesati i uživati u dobroj glazbi svih stilova i pritom sigurno pratiti sva plesna gibanja i korake. Aero- TRX om novim i jedinstvenim programom i metodom vježbanja u našem gradu sa rekvizitom kojim se treniraju različite motoričke sposobnosti ali se u isto vrijeme razvija i moderna trening  filozofija: ˝trening suspenzije ili viseći trening˝.

Educirali smo se za bootcamp program ( trening pravog vojničkog drila).

Pri Kineziološkom učilištu PBS sportskog centra izvrsnosti uspješno smo odradili dvije stručne teoretsko-praktične radionice: Modifikacija body vježbi u službi abdominalnog treninga kod specifičnih bolnih sindroma ( razumijevanje funkcionalnih odnosa mišića trbuha, vrata, pregibača kukova i leđa; naučili testirati mišićni rad izolirano i integrirano; naučili prilagoditi body vježbe ciljanim bolnim sindromima leđa i vrata; naučili metodički pristup treniranju pojedinih trbušnih mišića). Znanstveni pristup treningu za zdravo mršavljenje ( kako mršaviti, a pritom očuvati tjelesnu ravnotežu fizičkog-emocionalnog-duhovnog bića; metabolički dizbalansi; nutritivne vrijednosti, kalorijski unos, netolerancija hrane; kakav program tjelovježbe i greške koje treneri rade u izradi programa ( to je tajna PBS-a), emocionalni status i obnavljanje.

 

Kod nas nikada nije dosadno, mi iz dana u dan rastemo i napredujemo. Naše učenje nikada ne prestaje jer jedino tako Vama možemo dati najbolje, najsigurnije i najnovije savjete, saznanja i upute kako zdravo i sigurno vježbati, očuvati i unaprijediti svoje sposobnosti i uspješno se boriti sa svakodnevnim životnim izazovima.