Regional Express, 16.4.2014 – Sunset centar donirao 6,610 kn Dnevnom rehabilitacijskom centru Veruda

tra 18, 2014 | Iz medija

Sunset centar donirao 6,610 kn Dnevnom rehabilitacijskom centru Veruda

 

(link na članak)

DESETI ROĐENDAN PULSKOG SUNSET CENTRA
Sunset centar Pula proslavio je svoj deseti rođendan prigodnom zabavom za sve svoje polaznike i prijatelje u Qtime baru. Veliki broj vježbača i vježbačica uživao je u simpatičnom programu koji su priredili treneri ovog centra.

Ipak, zabava je imala i društveno odgovorni dio. Naime, Sunset centar je temeljito skupljao sponzore koji bi sudjelovali u tomboli povodom desetog rođendana. Gosti su kupnjom tombole bili donatori Dnevnom rehabilitacijskom centru Veruda. Tako je ovaj rođendan bio poticaj za darivanje koje će se svakako nastaviti istaknula je Morena Poglajen Carić vlasnica Sunset centra.

Centar za rehabilitaciju Veruda Pula javna je ustanova koja provodi dijagnostiku, ranu rehabilitaciju i rehabilitaciju djece, mladeži i odraslih osoba sa motoričkim poremećajima, intelektualnim poteškoćama, poremećajima pažnje i koncentracije, oštećenjem govora te drugim posebnim potrebama. Dnevno kroz centar prođe stotinjak djece. Djecu u rastu i razvoju prate pedijatar i fizijatar, psiholog, logopedi, fizioterapeuti Bobath usmjerenja, te magistre edukacijske rehabilitacije kao nositelji programa. Ova ustanova jedina pruža optimalne uvjete za rehabilitaciju, edukaciju te odgoj i obrazovanje djece sa teškoćama u razvoju na području naše županije.

Donacija Sunset centra Dnevnom rehabilitacijskom centru Veruda svakako je dobrodošla i hvale vrijedna, a da bi se ostvarila pomogli su sponzori: OŠ Juršići, Alphera, Frizerski salon Sanja, Frizerski studio Morena, Metronet, Stanić d.o.o., Alinanz, Kozmetički salon Grace, Kozmetički studio Lady, Stileks d.o.o., Balija maslinovo ulje, Rokel krojački obrt, Sunset centar, Ordinacija dentalne medicine dr. Rajković, Vina Trapan, Agrokoka, Techo and fashion (ex Botunić).

 

Rex


Objavljeno 16/04/14 u 04:08 PM unutar kategorije Naslovnica • Zanimljivosti • Istra-zivanja •