Sezona vježbanja 2011/2012

kol 25, 2011 | Novosti

Dragi naši,
evo bliži se kraj mjeseca iako ljeto još traje. Kreće ludnica oko knjiga, bilježnica, opreme za vrtić, slobodnih aktivnosti za našu dječicu. Da li u cijeloj toj zbrci uspijete pomisliti na sebe i svoje potrebe?
Ljeto u Sunsetu bilo je radno i ugodne temperature. Vaši instruktori su odradili 9. Body day i 3. Body camp (teme radionica pogledajte pod ˝edukacije˝) i naravno, samo nastavili dugačak niz svojih edukacija kako bi Vam pružili još više zanimljivih informacija te korisnih i zabavnih treninga.

Neke novosti u ovoj sezoni su:
– body program za limfu
– body junior program za djecu
– body program u malim grupama od 3 ili 4 vježbača
– radno vrijeme od 7-22 sata
last minute cijene za individualni trening ili u  paru. Pratite stranice i možda baš Vi uspijete vježbati s najboljim instruktorima za 25% nižu cijenu

– novi rekvizit i program Gravity ( za početak max. dvojke, ali kad Caki malo izbuši strop kreće i u grupnom programu)
– besplatno individualno testiranje pokretljivosti Vaših zglobova te funkcionalnosti gibanja do 28.09.2011. (predbilježite se!)
– treninzi sa našim novim, plavookim instruktorom

Pogledajte raspored treninga, programe koji su Vam na raspolaganju i rezervirajte svoj termin. Godine idu, naša tijela se mijenjaju i trebamo im osigurati puno pažnje, osvještavanja i pozitivnih stimulansa kroz kretanje kako bi dugo ostala mlada i funkcionalna.

Veliki pozdrav