Sunset centar vas nagrađuje Božićnom vožnjom s Cadillacom

pro 7, 2014 | Iz medija, Novosti

Sigurno ste pomislili da je riječ o udobnoj limuzini. Cadillac sprava za vježbanje više je od limuzine. Uz stability chairs, reformers rehab, cadillac je najkvalitetnija sprava poznatog proizvođača pilates opreme ̋Stott ̋ (koju čine bračni par Merrithew u suradnji sa liječnicima sportske medicine, fizikalne medicine i rehabilitacije, te fitness stručnjacima) i vježbati na njima, u individualnom ili grupnom programu rada, u Istarskoj županiji možete samo u Sunset centru.

Ova multifunkcionalna sprava pruža neograničene mogućnosti, izazovne, raznovrsne i prilagođene vježbe za sve dobne skupine i kategorije sportaša, rekreativaca i osoba koje su u post rehabilitacijskom procesu. Mnoštvo dodataka, opruga (koje na najprirodniji način imitiraju akciju stezanja i opuštanja mišića), ljuljački, pomičnih okvira, traka, mekanih omči, stol i metalni okvir djeluju pomalo zastrašujuće, asociraju na svašta, ali ova sprava zamjenjuje stotinu istih u fitness centru. Na njoj možete vježbati u svim pozicijama tijela, razvijati snagu, fleksibilnost, ravnotežu, koordinaciju, ali i ostale motoričke i funkcionalne sposobnosti uz kombiniranje s ostalim rekvizitima. Međutim, ova sprava, kao ni jedna druga, educiranom instruktoru daje mogućnost da utječe na rasterećenje mišića, tetiva, ligamenata, fascija i zglobnih tijela, poveća cirkulaciju oštećenih tkiva u položajima trakcije, uspori razvoj različitih degenerativnih procesa, umanji bolove u kralježnici, kukovima, ramenima i vratu, ubrza i olakša oporavak kod akutnih upalnih procesa koštano-zglobnog i mišićnog sustava, pomogne u osvještavanju pravilnog disanja te kroz posebnu masažu i manipulaciju tijelo oslobodi napetosti, stresa i vrati mu narušenu ravnotežu.

Želite probati vožnju cadillacom? Sunset centar jednog čitatelja nagrađuju individualnim treningom na Cadillac spravi za vježbanje. Odgovorite na nagradno pitanje i uživajte u vožnji. Pitanje: Koji je najugodniji dio vježbanja na cadillac spravi? Svoje odgovore pošaljite na mail rexigre@net.hr . Rex/R.K.